Pedicure

Goede voetverzorging, een must!

U ziet er natuurlijk graag goed uit, de dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon, maar denkt u ook aan de verzorging van uw voeten? Wanneer krijgen die aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede regelmatige verzorging van de voeten zijn deze problemen te voorkomen. Wij kunnen u daarbij helpen.


Voor wie?

Man of vrouw, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging, of je nu veel zit of staat of loopt. Want realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van het lichaam vaak op de voeten neerkomt? En wist u dat als uw voeten pijn doen, onopgemerkt ook uw houding kan veranderen en er daardoor knie-, heup-, rug- of nekklachten kunnen ontstaan.

 

pedicure 1

 

Algemene werkwijze

Eerst worden de huid en de nagels van uw voeten nauwkeurig bekeken. Voor een optimale hygiƫne worden de voeten gedesinfecteerd. De behandeling bestaat onder meer uit het weghalen van eelt en/of likdoorns, het op de juiste manier knippen en verzorgen van de zijkanten van de nagels en het polijsten van de nagelplaat. Met behulp van de podospraytechniek wordt u snel en pijnloos geholpen. De behandeling wordt afgerond met een ontspannende massage.

 

prijslijst pedicure 2018 2